Известие

Collapse
No announcement yet.

да сменя марката

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• да сменя марката

да сменя марката така ме посъветва майстора след 260 евро и колата пак гасне.беше доста искрен и в същото време безсилен изпратиме и ми каза да не се връщам.а аз още даже не съм и се нарадвалзнам че алфите са със собствен характер,но уж я купих да я карам а стана обратното взех я за 6000 а за 5 месеца съм дал 7000 жена ми не ме разбира затова пиша тука .каръшка работа интересното обаче е че всички ми казваха не си купувай алфа ще сажеляваш ито верно някъде до 4000 те лева стисках зъби,обаче след това любовта изгасваше,изгасваше.не съм лиричен човек ,а съм най обикновен фаянсаджия,но трябваше да си излея душата тука и ако началството смята че темата е кофти нека я изтрият успех на всички
    MiTo 1.4 155

Колега, няма да се плашиш - кола е това, щом е направена от човек, няма начин да не се оправи. За съжаление малко хора в страната разбират истински от нашите коли.
    Ако искаш, колегите да ти помогнат разкажи малко повече за проблемите по колата и какво е направено по нея досега.
    Last edited by old alfist; d.m.y г., 21:52.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Смени майстора, и му кажи да ти върне всички пари

Comment

Първоначално публикувано от ilin4o Покажи съобщение
        да сменя марката така ме посъветва майстора след 260 евро и колата пак гасне.беше доста искрен и в същото време безсилен изпратиме и ми каза да не се връщам.а аз още даже не съм и се нарадвалзнам че алфите са със собствен характер,но уж я купих да я карам а стана обратното взех я за 6000 а за 5 месеца съм дал 7000 жена ми не ме разбира затова пиша тука .каръшка работа интересното обаче е че всички ми казваха не си купувай алфа ще сажеляваш ито верно някъде до 4000 те лева стисках зъби,обаче след това любовта изгасваше,изгасваше.не съм лиричен човек ,а съм най обикновен фаянсаджия,но трябваше да си излея душата тука и ако началството смята че темата е кофти нека я изтрият успех на всички
        явно нямаш късмет с тая марка или не си уцелил маистора,каквото и да ти е по нататъшното решение успех,а това за жена ти то просто няма май такива дето са на едно мнение с мъжете си относно колите каквито и да са те
        sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

да сменя марката така ме посъветва майстора след 260 евро ...
          Не е кофти тема, кофти са такива ""майстори".Знаят си това дето са се научили да чоплят/масовите две три марки/-същите проблеми съм имал със стара шкода, защото майсторите си знаеха лада и москвич.Ако им закараш Ягуар, Мазерати, Ферари, Кадилак или Порше и не ти го оправят, пак ли ще ти кажат, че колата е кофти?Всяка марка си има особености и си иска човека да знае какво да прави.Ако е някоя от марките които изброих може да ти каже и че не разбира, ама от алфи разбира много нали Та просто няма свестни майстори в БГ, особено в провинцията.Иначе колега,ако няма къде да я обслужваш, кофти, трябва да минеше на голф примерно Е в твоя регион най общо казно колегато oem може да те насочи, а въпросният майстор да ти върне парите, като не може нищо и да не плямпа глупости.
          Last edited by fred; d.m.y г., 23:52.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Наистина е кофти това , което пишеш . Да , ОБЯСНИ ПО-ПОДРОБНО - в какво състояние беше колата , откъде я купи . За какво си давал пари по нея ... И по колко - да сравним . Защото може да са те "одрали" . На мен ми звучи странно , защото моята я купих наскоро /също за 6000/ и съм дал още 700 . И това е ... Аз съм много доволен в това отношение . Така че сподели повече подробности .
            ALFA 156 1.9 JTD `98г.

Comment

Според мен трябва да смениш не марката, а майстора.
              И какво толкова смени за 7 бона?
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Сменяй "майстора", колицата не е лоша.

ПП. Ако това ще те успокои - поне марката на мотора си уцелил ... / но нещо кофти си го паркирал с колелетата нагоре /
                Alfa Romeo 1.8 TS `98
                sigpic

Comment

Май няма какво да добавя към казаното от другите във форума.
                  Ще се опитам да те успокоя.

Относно марката:
                  1.Няма кола ,която да не се нуждае от средства за подръжка.Алфата не е изключение.
                  2.За този клас автомобил като цени на части се движи в средното ниво/има по-евтини и доста по-скъпи/
                  3.Който не е карал такъв автомобл, няма право да го обсъжда. Когато ми кажат "Абе Алфа..." ги прекъсвам и ги питам "Карал ли си Афа?" .Винаги отговорът е "Не" и тогава аз казвам"Няма да коментирам марката с теб".

Относно парите ,които си дал :
                  1.Да,наистина са много.
                  2.Майсторът ти е абсолютен некадърник-за тези пари можеш да смениш с истински части всичко без задкормилното устроиство/човешкия живот няма цена!/ , даже и ще ти останат
                  3.Във форума ще намериш инфо за много кадърни момчета,които ще ти оправят колата за доста символични суми. / Момчета,вие сте на ход, помогнете му !/

Относно жената:
                  1.Не само твоята,всяка жена роптае,когато семейния бюджет е разбит от грижите за "една ламарина"
                  2.Прави се че не я чуваш ,но търси начин да отделяш пари за колата,тя си иска своето.
                  3.Лиши жена си известно време от удобството на колата и ще видиш резултата.
                  4Постави й ултиматум-продавам я ,но ти избираш следващата и я караш по сервизи.

Е, увлякох се ,но дано съм ти бил полезен.
                  Last edited by krasy k; d.m.y г., 22:57.
                  Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
                  Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Батко и на мене така ми викаха ама мен ми е през оная работа кой квото иска да казва никога не си купувай автоматици от мен да знаеш страшно возът обаче в твоя случай яко квадратура ще ти треа да я оправиш един съвет запиши кво си сменил отиди при читав майтор да я види и ще я оправи няма кола която да не може да се оправи : и то доста по тънко ... и кво смени за 7 000 бона ако не е тайна батка ...
                    Last edited by SandoOne; d.m.y г., 23:18.
                    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                    Ramstein - Benzin
                    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

благодаря за съчуствието на всички ми кво смених ли да почна с робота ....... и като имаш предвид че е втора употреба от интернет 750 паунда ,носачи долни горни ,радиатор ,климатик,датчици , както и да е обаче съм на един гръцки остров и до ноември не мога да мръдна от тука. работа и работа и в тая криза нали знаете .инъче на компа дава грешка мпх смених го след това смених сензора на скоросната кутия за оборотите пак гасне незнам кво да правя може би да му кажа да зачисти инжекциона да сменя бензиновата помпа незнам........
                      MiTo 1.4 155

Comment

благодаря за съчуствието на всички ми кво смених ли да почна с робота ....... и като имаш предвид че е втора употреба от интернет 750 паунда ,носачи долни горни ,радиатор ,климатик,датчици , както и да е обаче съм на един гръцки остров и до ноември не мога да мръдна от тука. работа и работа и в тая криза нали знаете .инъче на компа дава грешка мпх смених го след това смених сензора на скоросната кутия за оборотите пак гасне незнам кво да правя може би да му кажа да зачисти инжекциона да сменя бензиновата помпа незнам........
                        Бензиновата помпа дросела да изчисти знам кво и аз съм строител ти поне бачкаш .... та по темата и дюзите на инжектора да се почистат и ще се оправи ама ти целата кола си сменил като предишния ми пасат зимах го за 4900 - излиза 8000 всичко без двигателя смених по пасата .... и съм вътре 5500 ... от него ама нали знаеш купиш кола няма събиране и гледаш малко да е изваждането ...
                        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                        Ramstein - Benzin

Comment

Колега. Тоя майстор да не те е карал да сменяш на ред? Обади ми се на скайп ако искаш да ми кажеш какъв точно е проблема с колата и какво сте правили по нея.

Аз моята я взех за 6600. Може да се каже, че съм сменил доста неща по нея и не съм надвишил 3000 лв. за части. А повярвай много неща съм сменил.

Избрал си си бензинов двигател, а точно този си върви с проблемите. Както виждаш туиин спарковете тук са по често проблемни и все едни и същи проблеми.

Обади се ако още искаш да си караш колата мога да ти помогна много!
                          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                            Колега. Тоя майстор да не те е карал да сменяш на ред? Обади ми се на скайп ако искаш да ми кажеш какъв точно е проблема с колата и какво сте правили по нея.

Аз моята я взех за 6600. Може да се каже, че съм сменил доста неща по нея и не съм надвишил 3000 лв. за части. А повярвай много неща съм сменил.

Избрал си си бензинов двигател, а точно този си върви с проблемите. Както виждаш туиин спарковете тук са по често проблемни и все едни и същи проблеми.

Обади се ако още искаш да си караш колата мога да ти помогна много!
                            утре ще ти звънна благодаря
                            MiTo 1.4 155

Comment

Затова е Форума много полезно нещо научаваш се да подържаш автомобила .... питай за авточасти има раздели гледай там за някой не се набутвай ...

Ramstein - Benzin

Comment

Working...
                              X